Η Εταιρεία μας

Η OSKAR GREEK DRIED FRUITS ιδρύθηκε το 1949 από τον Ιωάννη Συμεών Σπυρίδη. Τις τελευταίες δεκαετίες εξελίσσεται συνεχώς και εξειδικεύεται αποκλειστικά στην επεξεργασία και διακίνηση ξηρών καρπών. Οι δραστηριότητες της εταιρίας καλύπτουν όλο το φάσμα εμπορίας ξηρών καρπών. Τροφοδοτεί εταιρίες παραγωγής και χονδρεμπορίας ζαχαρωδών προϊόντων, αλυσίδες SUPER MARKET, καταστήματα τροφίμων, ξηρών καρπών,κάβες, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής κ.ά.


Πρωτοπορώντας στην αγορά τυποποιεί τα προϊόντα της, οργανώνει πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων και αυξάνει τον αριθμό των προϊόντων της καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της αγοράς.


 Η νέα γενιά Σπυρίδη προχωρά ακόμη πιο μπροστά. Εκσυγχρονίζει και αυτοματοποιεί τις εγκαταστάσεις της εταιρίας με μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών σύγχρονης τεχνολογίας όπως φούρνους, μηχανές κοσκινίσματος, αυτόματες μηχανές συσκευασίας σε κενό αέρος (VACUUM), αυτόματες μηχανές διαλογής, ψυκτικές εγκαταστάσεις, εξασφαλίζοντας έτσι την τέλεια ποιότητα των προϊόντων.Η προμήθεια των πρώτων υλών γίνεται από ντόπιους παραγωγούς και με εισαγωγές από τη Διεθνή αγορά, σε μεγάλες ποσότητες και με αυστηρά κριτήρια επιλογής, ώστε οι τιμές και η ποιότητα να διατηρούνται σταθερές για μεγάλα διαστήματα. Παράλληλα μέσα από τη σύγχρονη διαδικασία παραγωγής-αποθήκευσης-διαλογής-συσκευασίας-διάθεσης, τα προϊόντα διατηρούν όλα τα φυσικά τους συστατικά. Σήμερα η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών εξυπηρετώντας τους πελάτες της στην Αττική και

την υπόλοιπη Ελλάδα. Παράλληλα αυξάνουν συνεχώς οι εξαγωγικές της δραστηριότητες κυρίως προς τις χώρες της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Η OSKAR GREEK DRIED FRUITS είναι μια μεγάλη εταιρία αφοσιωμένη πλήρως στην επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία των ξηρών καρπών και προσφέρει στους πελάτες της μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας, χύμα και τυποποιημένων με σύγχρονη τεχνολογία, σε χαμηλές τιμές με άριστη ποιότητα και άψογη συσκευασία.